Nieuws

[23 november 2023]

Stichting Art Culture atelierroute Route 47

In 2023 viert Almere haar 47-ste verjaardag, drie jaar voordat het grote, vijftigste jubileum een feit is!

In aanloop naar dat feestelijke jaar organiseert Stichting Art Culture Atelierroute eind 2023 ‘Route 47’, waar meer dan 50 kunstenaars hun atelier openstellen voor publiek.

Dominique Roskott en Theater Djempol doen mee vanuit de Voetnoot. Er komt een interactieve installatie, ‘DE ZEE’. Het atelier is voor iedereen toegankelijk tijdens de openingstijden (zie verder).

In de Voetnoot zijn verschillende kunstwerken te bezichtigen. Jonge kunstenaars zonder eigen atelier zijn aan het werk en bouwen met NikV een installatie. Beeldend kunstenaar Sigrid Poldervaart  van Tekenatelier Sigrid creëert speciaal voor deze route nieuw werk. Beeldhouwer Partick Mezas toont zijn werk. En vergeet vooral het Café op 2 niet!

Ook kun je er kunstwerken kopen. Sla nu in voor de feestdagen (en help de kunstenaars)!

Om vast in de sfeer te komen is er van alle deelnemende kunstenaars één kunstwerk te zien tijdens ‘Expo Route 47’ in Casa Casla, en dus ook van Theater Djempol.

Openingstijden
De Expo is te bezoeken op alle zaterdagen en zondagen (behalve zondag de 19e) in november, en er is een Kunstambassadeur aanwezig om toelichting te geven op de kunstwerken.

Op donderdag 30 november, zaterdag 2 en zondag 3 december is de atelierroute Route 47 gaande en openen wij van 12:00 – 17:00 uur ons atelier.

Lees ook het persbericht

Route 47 Atelierroute
Bekijk de plattegrond
Bekijk de plattegrond
De Voetnoot is een rolstoelvriendelijke locatie!
0